آش رشته از معروفترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی میخورند. بسته به عادتهای خانوادگی از این غذا به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده میشود. همچنین گاهی...
قیمه نثار غذایی اصالتاً قزوینی است. پخت اولیه آن با برنج آغاز شده سپس به تناسب ادویه ها, خلال ها, گوشت و پیاز سرخ شده و پوست پرتقال به آن اضافه می گردد.این غذا در گویش عامیانه قیمه نساء خوانده میشود...
شاید بتوان گفت محبوب ترین غذای سنتی برای تمام ایرانی ها و حتی گردشگران خارجي کباب کوبیده می تواند باشد. گوشت و پیاز خامی که در آتش پخته می شود به همراه ادویه سماق با عطری اشتهاآور و لذیذ...
آبگوشت-شوربا یا دیزی یا پیتی-یکی از غذاهای سنتی ایران است. آبگوشت از غذاهای اصیل ایرانی است. یکی از عوامل این مسئله، شیوه کوچی و عشایری زندگی نیاکان ایران، برپایه فرهنگ دامپروری است...
قلیه یکی از غذاهای سنتی و اصیل دزفول است...
یکی از غذاهای مشهور ایران و منتسب به شهر تبریز است. انواع کوفته در نقاط مختلف خاورمیانه تهیه میشود و نقطه تمایز کوفته تبریزی بیشتر در طرز تهیه و مواد استفاده شده در آن است.