كوفته تبريزي

#

کوفته تبریزی

یکی از غذاهای مشهور ایران و منتسب به شهر تبریز است. انواع کوفته در نقاط مختلف خاورمیانه تهیه می‌شود و نقطه تمایز کوفته تبریزی بیشتر در طرز تهیه و مواد استفاده شده در آن است.

در این غذا از انواع سبزیجات معطر استفاده می‌شود و به‌طور سنتی گوشت این کوفته درهاون سنگی و با دسته‌هاونی چوبی کوبیده شده و رفته رفته سبزیجات و لپه به آن اضافه می‌گردد.امروزه اغلب برای آسانتر کردن روند کار به‌جای کوفتن گوشت در هاون، آن را چندین بار چرخ می‌کنند. در آخر تخم‌مرغ آب‌پز، گردو و آلو خشک را داخل آن گذاشته و با مخلوطی از پیازداغ و زرشک تزئین می‌گردد. در آب این غذا از رب گوجه فرنگی و زعفران به عنوان چاشنی استفاده می‌شود.

در تهیهٔ این خوراک باید دقت و ظرافت کافی نشان داد تا کوفته‌ها مزه واقعی خود را نگه دارند و شکل گِرد خود را از دست ندهند.

انواع کوفته :

کوفته تبریزی

کوفته برنجی

کوفتهٔ پیاز و سیب زمینی

کوفتهٔ دست‌به گردن

کوفتهٔ شوید باقلا

کوفته ریزه یا کوفته قِلقِلی

کوفته سبزی یا کوفته شیرازی

 

 

  • # 26 مهر 1396
  • #
  • # 0
  • # 877

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید:

دیدگاه خود را بنویسید: